BLOGIYHTEISTYÖ

Sisällöntuotanto, blogiyhteistyöt ja blogikoulutus

Ota yhteyttä:

Anna Koskela 040 685 2996, anna.koskela @ hotmail.com

Esimerkkejä blogiyhteistyöstä:

Hailuoto. Saari joka itsessään on nähtävyys

Miten kertoa saaresta, jolla ei oikein ole mitään, mutta kuitenkin siellä on kaikki ja vielä enemmän. Pelkkä yhteistyökumppanista (Luotsihotelli) kertominen ei yksinkertaisesti olisi toiminut. Siinä vaiheessa kun saaristorovasti kiittelee, rupeaa hiljalleen tajuamaan, että taidettiin onnistua vähän isosti!

    • Tulos: 1,6k tykkääjää
    • yli 14k lukukertaa
    • Tarina, joka elää edelleen verkossa.

Heippa Luovosta! Mukava että olet blogissasi Hailuotoa mainostanut. Tervetuloa myös kirkon vaiheille saaressa käydessäsi. Ainutlaatuinen metsähautausmaamme kerää rauhan ja hiljaisuuden ystäviä sekä hautausmaatutkijoita maailmalta. Hailuodon palaneen vanhan kirkon historia puhuttelee… Uuden, 1972 rakennetun kirkon on mm. taiteilija Pirkko Räntilä ristinyt suvaitsevaisuuden kirkoksi. Jos missä, niin juuri Hailuodossa kirkon kynnys on matala. Hyvää syksyn jatkoa! – Terkuin, Hailuodon saaristorovasti Timo.

Hailuoto, saari joka on itsessään nähtävyys

Autonvuokraus Mallorcalla – Paras tapa ottaa saaresta kaikki irti

Sen sijaan, että kertoisimme autonvuokraamisesta, kertokaamme ja näyttäkäämme syitä miksi vuokrata se auto! Ja vielä kun blogin niche on vahvasti autoiluun kallellaan, niin mikäs sen sopivampaa.

Vahvistaisin jälleen yhteistyömme jota mielellään teemme kanssanne. Myös Espanjan kollegani on mukana – Taina Kivistö-Valta, kehitys- ja markkinointipäällikkö, Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Mallorcalla – paras tapa ottaa saaresta kaikki irti

Herttoniemen kartano ja Wanha mylly – Samppanjaa kiitos!

Jaahas, kutsu olisi syömään ja juomaan, mutta vieressä seisoo mahti kartano kummituksineen. No yhdistetään ne tietenkin samaan tarinaa. Sillä tarinoistahan tässsä aina on kyse!

Olipa mielenkiintoisesti kirjoitettu ja kiva postaus! Suuret kiitokset ja oikein mukavaa syksyn jatkoa teille! – T. Lina ja Myllyn tiimi

Herttoniemen kartano ja Wanha Mylly | Samppanjaa, kiitos!